Опрос
Тип улюбленої приманки?
Всього відповідей: 35

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 18 » Уха з голови щуки
15:59
Уха з голови щуки

Список інгредієнтів:

голова щуки - 1 шт
картопля - 2-3 шт
морква - 1 шт
ріпчаста цибуля - 1 шт
лавровий лист - 1-2 шт
щуча ікра - за смаком
зелень кропу - за смаком
зелень петрушки - за смаком
спеції для риби - на смак
сіль - за смаком

Cпосіб приготування

У великої щуки відрізати голову. Ретельно її помити, вирізати зябра і ще раз помити. Покласти в каструлю, залити водою і варити з додаванням солі протягом 1 години.

Після чого голову щуки вийняти з бульйону, остудити і відокремити м'ясо від кісток. Бульйон процідити і повернути в каструлю.

Нагріти до кипіння, покласти нарізану великою соломкою очищену і помиту картоплю, терту моркву, нарізану півкільцями очищену цибулю і щучу ікру. Додати спеції і лавровий лист. Варити до готовності картоплі.

Потім покласти відокремлену від кісток голови м'якоть і зняти юшку з вогню. Покласти подрібнену зелень і вийняти лавровий лист. Розлити юшку в глибокі тарілки і подати на стіл.

Переглядів: 413 | Додав: Alekcey1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright Персональный сайт © 2025 год При копирование материала ссылка на источник обязательна Безкоштовний хостинг uCoz Уникальные шаблоны для uCoz
4Script.3dn.ru